Gemeente Haarlem

Geïntegreerde pas voor Gemeente Haarlem: innovatieve stadsdiensten voor inwoners

"Deze slimme combinatie van functionaliteit en efficiëntie biedt de gemeente een modern en gebruiksvriendelijk middel om inwoners direct te bereiken met een persoonlijke pas."

De geïntegreerde pas is naadloos verwerkt in een brief, wat het mogelijk maakt om de pas eenvoudig en zonder extra handelingen uit de brief te halen. Voor de gemeente Haarlem betekent dit een efficiëntere distributie van passen, zoals bibliotheekpassen, parkeerkaarten of andere gemeentelijke dienstenkaarten. Dit voorkomt losse bijlagen of afzonderlijke verzendingen, wat tijd en kosten bespaart.

Voor de burger biedt de geïntegreerde pas gemak: zodra de brief ontvangen wordt, hebben ze meteen toegang tot hun persoonlijke pas zonder extra stappen. Daarnaast is de pas voorzien van alle noodzakelijke beveiligingskenmerken en informatie, passend bij de moderne eisen van privacy en gegevensbescherming.

Deze oplossing, die ontwikkeld en geleverd is door Ledenpas, heeft niet alleen geleid tot lagere administratieve lasten voor de gemeente Haarlem, maar versterkt ook de directe communicatie met de inwoners op een innovatieve manier. Het is een succesvol voorbeeld van hoe technologie en ontwerp kunnen bijdragen aan een betere dienstverlening vanuit de overheid.