De buurtpas

Een mooi initiatief voor senioren!

"Bij Ledenpas zijn we trots om de lancering van de nieuwe Laurens Buurtpas aan te kondigen. Deze PVC pas is niet alleen een prachtig voorbeeld van onze technische mogelijkheden, maar ook een symbool van de sterke gemeenschap. Wat maakt deze buurtpas zo bijzonder?"

De BuurtPas biedt ondersteuning, voordeel en gemak om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen en is er voor senioren die zelfstandig wonen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Lansingerland. 

Laurens BuurtPas helpt hun leden op sociaal, praktisch en huishoudelijk gebied. Maar ook voor persoonlijke aandacht en gezelligheid kunnen leden bij Laurens terecht.

Men ontvangt jaarlijks het jaaroverzicht van de BuurtPas en het gratis BuurtPas Update Magazine vol met de nieuwste aanbiedingen. En ook de mogelijkheid om automatisch het laatste nieuws te ontvangen.

De BuurtPas biedt tevens ondersteuning voor mantelzorgers, want dit is hard nodig met de groeiende tekorten aan personeel in de zorg waar wij steeds meer mee te maken krijgen.

De Laurens Buurtpas is vervaardigd uit hoogwaardig PVC, wat de pas duurzaam en bestand maakt tegen dagelijks gebruik. Of je nu naar een buurtactiviteit gaat of een lokale winkel bezoekt, deze pas blijft in topconditie. Het strakke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat de pas er altijd professioneel uitziet, terwijl de compacte afmetingen het gemakkelijk maken om hem altijd bij je te dragen.