Zoek jij voor jouw gemeente papieren passen?

Een mooi duurzaam alternatief, dit geeft een andere uitstraling dan bijvoorbeeld PVC passen.

Wat zijn papieren passen?

Een papieren pas van Ledenpas is een traditionele, fysieke kaart die vaak wordt gebruikt door leden van verenigingen, bedrijven of organisaties om toegang te krijgen tot bepaalde diensten, voordelen of kortingen. Deze pas is gemaakt van stevig papier of karton en bevat meestal belangrijke informatie zoals de naam van de kaarthouder, een lidnummer, en soms een barcode of QR-code voor verificatie.

De unieke voordelen van papieren passen

Kosteneffectief

Papieren passen zijn relatief goedkoop om te produceren, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn voor organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor ledenbeheer.

Milieuvriendelijk

In vergelijking met plastic passen zijn papieren passen vaak duurzamer en beter recyclebaar. Dit is een uitstekende keuze voor organisaties die zich willen inzetten voor duurzaamheid.

Snelle productie

Omdat papieren passen gemakkelijk en snel gedrukt kunnen worden, kunnen ze ideaal zijn voor tijdelijke lidmaatschappen of evenementen waar snelheid belangrijk is.

Gemakkelijk aan te passen

Bij veranderingen in lidmaatschapsgegevens kunnen papieren passen snel opnieuw worden gedrukt zonder grote kosten of moeite.

Waar of wanneer worden de papieren passen vaak gebruikt?

Papieren passen zijn de juiste keuze wanneer de pas voor een korte periode nodig is, bijvoorbeeld voor evenementen, tijdelijke lidmaatschappen of promoties. Ook is dit type pas ideaal voor organisaties die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen of die werken met een beperkt budget. Bovendien zijn ze handig in situaties waar een snelle oplossing nodig is, bijvoorbeeld als een lid of bezoeker direct een pas nodig heeft.

Kortom, papieren passen bieden een voordelige, milieuvriendelijke en snelle oplossing voor organisaties die hun leden eenvoudig en efficiënt toegang willen geven tot diensten of evenementen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is de offerte wat je voor ogen had qua budget? Daarna gaan we het adviesgesprek aan waar we de verschillende mogelijkheden, druktechnieken en toepassingen kunnen bespreken. Afhankelijk van je wensen en doelen gaan we kijken naar wat voor jou het beste van toepassing is. 

Enkele referenties met gerealiseerde papieren passen