Papieren passen in jouw briefpapier

Ideaal om per post te versturen in de vorm van jouw huisstijl en te personaliseren voor jouw klanten.

Wat zijn geïntegreerde passen?

Een geïntegreerde pas, ook wel een kunststof of kartonnen pas die direct is ingebed in het briefpapier, is een innovatieve oplossing die multifunctionaliteit en gebruiksgemak combineert. Dit betekent dat de pas onderdeel uitmaakt van het document, vaak een brief of een flyer, en eenvoudig kan worden losgemaakt door de ontvanger. De pas kan volledig gepersonaliseerd worden, zowel qua ontwerp als inhoud, en kan dezelfde functionaliteiten hebben als een normale plastic leden- of klantenpas, zoals een magneetstrip, barcode of QR-code. Deze pasvorm wordt vaak gebruikt door bedrijven en organisaties die hun klanten of leden niet alleen een pas willen verstrekken, maar deze ook op een efficiënte en professionele manier willen presenteren.

De unieke voordelen van geïntegreerde passen

Professionele presentatie

De pas wordt netjes gepresenteerd als onderdeel van een brief, wat zorgt voor een verzorgd en professioneel uiterlijk.

Gemak

Ontvangers krijgen hun pas direct samen met andere belangrijke informatie, waardoor ze minder snel de pas kwijtraken of vergeten.

Kostenbesparend

Door de integratie van de pas en de brief in één zending, worden kosten voor afzonderlijke verzendingen en extra verpakkingsmateriaal bespaard.

Personalisatie

Zowel de pas als de brief kunnen volledig gepersonaliseerd worden, wat de communicatie naar de ontvanger toe versterkt.

Efficiëntie

Het verzenden van een geïntegreerde pas is eenvoudig en snel te verwerken in bulk, wat ideaal is voor grootschalige lidmaatschapsuitgiftes.

Waar of wanneer worden de geïntegreerde passen vaak gebruikt?

Een geïntegreerde pas is ideaal wanneer u een pas wilt uitgeven die gepaard gaat met belangrijke informatie, zoals een welkomstbrief, lidmaatschapsvoorwaarden of een persoonlijke boodschap. Het is ook geschikt wanneer u kosten wilt besparen op verzending en verpakking, zonder in te leveren op de kwaliteit en uitstraling. Bovendien is het een slimme keuze wanneer u een groot aantal passen moet versturen in een korte tijd en tegelijkertijd een sterke, gepersonaliseerde indruk wilt maken.

Voor wie?

geïntegreerde passen kan voor elk type organisaties toegepast worden zoals:

Kortom, een geïntegreerde pas biedt een perfecte combinatie van functionaliteit, presentatie en efficiëntie, waardoor het een slimme keuze is voor tal van organisaties die passen uitgeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is de offerte wat je voor ogen had qua budget? Daarna gaan we het adviesgesprek aan waar we de verschillende mogelijkheden, druktechnieken en toepassingen kunnen bespreken. Afhankelijk van je wensen en doelen gaan we kijken naar wat voor jou het beste van toepassing is. 

Enkele referenties met gerealiseerde geïntegreerde passen