Zoek jij de beste kartonnen passen?

Naast de papieren en groene passen ook een mooi milieuvriendelijk alternatief met een ruwe uitstraling.

Wat zijn kartonnen passen?

Kartonnen passen zijn een populaire optie binnen het brede aanbod van lidmaatschapskaarten. Deze passen worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van karton, wat ze een milieuvriendelijker alternatief maakt ten opzichte van plastic passen. Ze kunnen worden bedrukt in verschillende stijlen en formaten, afhankelijk van de specifieke wensen van de gebruiker.

De unieke voordelen van kartonnen passen

Milieuvriendelijk

Een van de grootste voordelen van kartonnen passen is hun ecologische impact. Karton is biologisch afbreekbaar en recyclebaar, waardoor deze passen een uitstekende keuze zijn voor organisaties die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Dit past bij de groeiende behoefte aan duurzame oplossingen in de moderne maatschappij.

Kostenefficiënt

Kartonnen passen zijn doorgaans goedkoper te produceren dan plastic passen. Dit maakt ze ideaal voor organisaties met een beperkter budget, zonder in te leveren op kwaliteit of uitstraling. De lagere productiekosten betekenen dat je meer passen kunt laten maken zonder de kosten aanzienlijk te verhogen.

Aanpasbaar

Ondanks dat ze van karton zijn, bieden deze passen veel flexibiliteit qua ontwerp. Ze kunnen full color bedrukt worden, voorzien van logo’s, barcode of QR-code, en zelfs een beschermende coating krijgen om de levensduur te verlengen. Dit zorgt ervoor dat ze professioneel ogen en functioneel zijn.

Waar of wanneer worden de kartonnen passen vaak gebruikt?

Kartonnen passen zijn met name geschikt voor kortdurend of tijdelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, beurzen, of tijdelijke lidmaatschappen. Omdat ze minder slijtvast zijn dan plastic passen, is het raadzaam om ze te kiezen wanneer de pas voor een beperkte tijd gebruikt wordt. Ze zijn ook perfect voor organisaties die milieubewust willen opereren en klanten willen aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid.

Kortom, kartonnen passen zijn een slimme, ecologische en economische keuze voor diverse toepassingen, vooral wanneer duurzaamheid en kostenbesparing prioriteit hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is de offerte wat je voor ogen had qua budget? Daarna gaan we het adviesgesprek aan waar we de verschillende mogelijkheden, druktechnieken en toepassingen kunnen bespreken. Afhankelijk van je wensen en doelen gaan we kijken naar wat voor jou het beste van toepassing is. 

Enkele referenties met gerealiseerde kartonnen passen